Offerte aanvragen

Voor het bepalen van een kostenplaatje voor uw opdracht heb ik zoveel mogelijk informatie nodig. Een aantal vragen die u alvast kunt beantwoorden:

  • Wat is het doel; printen of drukken, internet publicatie, eigen gebruik van een digitaal bestand?
  • Gaat het om een nieuw logo/visitekaartje/flyer/brochure of wordt een bestaande opnieuw bewerkt omdat uw gegevens zijn veranderd?
  • Wat is de bestaande inhoud; heeft u al tekst? Moet die nog geredigeerd worden of alleen opgemaakt? Heeft u zelf afbeeldingen van een goede kwaliteit of wilt u graag dat ik er foto’s of grafische afbeeldingen bij maak?

 

De informatie hieronder is slechts een richtlijn.

Visitekaartje
Dubbelzijdig, tekst en logo opmaken, bestand drukklaar maken: € 55,- incl. BTW en excl. drukkosten.

Brochure
8 pagina’s, geniet en gevouwen, tekst opmaken en vormgeving, incl. 4 stockfoto’s en bestand drukklaar maken: € 175,- incl. BTW en excl. drukkosten.

Fotografie en beeldbewerking
Bijvoorbeeld interieurfotografie, 2,5 uur fotograferen, nabewerking en digitaal aanleveren van 10 foto’s: € 150,- incl BTW.

Het opnieuw bewerken van een van uw eigen foto’s (dat kan ook een afdruk tot maximaal 20×30 cm zijn, die kunnen we inscannen), incl. een afdruk van 20×30 cm in cadeauverpakking: € 32,50 incl. BTW en excl. verzendkosten.

Vormgeving
Een bordspel, een banner voor aan een hek, een mooi filmpje voor op uw website, een set van een map, pen en schrijfpapier met uw eigen huisstijl? We helpen u graag aan een mooi product. Voor het vormgeven van een uniek product maken we van tevoren een inschatting van de tijd die we nodig hebben en dan rekenen we een uurprijs. Echter, sommige dingen zijn erg ingewikkeld en kosten veel meer tijd dan van tevoren gedacht, of er wordt tussentijds nog het een en ander veranderd aan het ontwerp. Als de oorspronkelijke inschatting (ernstig) overschreden wordt geven wij dat tijdig aan zodat u geen vervelende verassingen achteraf krijgt.

 

Voor meer informatie of een offerte kunt u (altijd vrijblijvend) een e-mail sturen naar info@jessicakittle.com. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.