Over Jessica Kittle

In 1996 begon ik met de opleiding Electronisch Voorbereiden/DTP aan het Grafisch Lyceum in Zwolle. Daarna heb ik nog een tijdje Communicatie en Vormgeving gestudeerd aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Dat beviel niet zo goed omdat die studie meer op theorie gericht was dan op de praktijk en ik wilde graag iets creatiefs gaan doen. Na wat omzwervingen heb ik Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Apeldoorn gestudeerd. Ik studeerde af met twee projecten over hoe de mens met zijn omgeving en de natuur omgaat [Manmade Land] en over de schoonheid van het eenvoudige [Flora Fotografica].

Daarna ben ik voor mezelf begonnen. Tijdens de opleiding was ik al begonnen met het vormgeven van brochures, visitekaartjes e.a. voor bedrijven en particulieren en ik vond het zo leuk, dat ik besloot er mijn werk van te maken. Ik fotografeer ook in opdracht met als specialismes voedsel-, flora- en productfotografie.

Naast dit werk run ik ook een webshop, waar ik allerlei handgemaakte producten en luxe wenskaarten van handgeschept papier verkoop, met door mij gemaakte foto’s van bloemen en landschappen erop. De wenskaarten en een deel van de sieraden en notitieboekjes maak ik zelf met de hand. Ik verkoop deze producten ook op markten. Voor meer informatie en de webshop zie www.kittle.nl.

Heeft u advies nodig, een idee of een opdracht? Mail voor meer informatie vrijblijvend naar info@jessicakittle.com of gebruik het contactformulier.