Culinaire en productfotografie voor (web-)shops, restaurants, bakkers, bloggers, kookboekschrijvers, makers en kwekers.

Over Jessica

Jessica Kittle
© Con Sagel 2019

In 1998 kocht ik mijn eerste camera, een stokoude analoge Minolta X300. Veel technische kennis had ik toen nog niet, maar ik had wel plezier.

In 2007 begon ik met de HBO opleiding Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Apeldoorn en kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open! In 2012 studeerde ik af met een serie autonome foto’s van landschap, onkruid en ienieminie bloemetjes.

Tijdens de studie begon ik voor mezelf, met productfotografie voor webshops, de vormgeving van brochures en advertorials, bedrijfsfotografie, familieportretten, het ontwikkelen van huisstijlen, prototypes van bordspellen en allerlei andere dingen.

Eind 2017 gleed ik uit in de sneeuw, brak mijn enkel en zat een paar weken thuis. Dan heb je ineens een hoop tijd om na te denken. Ik ging me afvragen; wat wil ik nu eigenlijk? Waar ben ik goed in? Waar word ik blij van?
In januari 2018 ben ik begonnen met culinaire fotografie. En ineens ging het heel snel. Ik werd uitgenodigd om workshops op festivals en evenementen te geven, heb een studioruimte bij de Creatieve Coöperatie gehuurd, ik ben zelf workshops gaan organiseren, ben met een nieuw project begonnen en heb hele leuke opdrachten gedaan. En dat smaakt naar meer! 😉

Met veel plezier werk ik/heb ik gewerkt voor:

Het Weeshuys
ROC Friese Poort
Refresh Events
Yoga in Hoogeveen
Landelijk Instituut Vertrouwenspersonen
PV-KOM GGD IJsselland
Kampeermeneer
BHG
Academie voor Psychologica
VVE Genverberg
Klusvrouw Nijmegen
Olino Paperworks Int.
DeLein
Annetje Bierma Goudsmid
Soling Jewels [Facebook]
Boekhandel Bloks
EP Ceramics
Strukton Integrale Projecten
Gemeente Berkelland
AnderZverder
Hyparxis
Sign My Sign
Meubelmakerij Swaluë