Culinaire en productfotografie voor (web-)shops, restaurants, bakkers, bloggers, kookboekschrijvers, makers en kwekers.

Reportagefotografie

Een culinair evenement of een reportage over je bedrijf? Of wil je graag actiefoto’s van een kookwedstrijd? Er is heel veel mogelijk.

In een vrijblijvend gesprek (bij jou of in mijn studio in Zwolle) verkennen we je opdracht. Wat wil je bereiken met de foto(‘s)? Hoe worden de foto’s gebruikt en waar?

N.B.: Op deze website worden er geen foto’s gepubliceerd van mensen die herkenbaar in beeld zijn, tenzij zij uitdrukkelijk toestemming hebben gegeven. Op verzoek worden ook voor u de foto’s eruit gefilterd van mensen die niet in beeld willen.

Wat kun je verwachten nadat je de opdracht hebt gegeven?

Dan gaan we kijken naar de praktische kant. Wat is er nodig voor de shoot? Hoeveel tijd gaat het kosten? Waar gaat de fotoshoot plaatsvinden? Dit zal uitgebreid besproken worden ruim vóór het evenement.

En wat gaat het kosten?

Voor het maken van de foto’s op locatie reken ik € 75,- exclusief btw en exclusief reiskosten. Dit tarief is inclusief de nabewerking van de foto’s.

Het leveren van de foto’s

Voor alle pakketten en werk op maat geldt dat de foto’s worden nabewerkt en binnen twee weken via WeTransfer worden aangeleverd. Heb je een deadline, dan laat ik je vooraf weten of die termijn haalbaar is.

N.B.: Bij elk evenement en elk bedrijf zijn de omstandigheden verschillend. Daarom kan ik geen belofte doen over het aantal (bruikbare) foto’s dat de shoot oplevert. Ik streef naar een minimum van vijftien foto’s bij een klein evenement/bedrijf en vijftig bij een groot evenement/bedrijf. Ik ben echter niet aansprakelijk als dit aantal door de omstandigheden redelijkerwijs niet haalbaar is.

De reiskosten en reistijd

Voor een fotoshoot op locatie reken ik € 0,20 exclusief btw per gereden kilometer vanuit Zwolle.
De tijd die ik onderweg ben breng ik niet in rekening.

Meteen een kennismaking inplannen of vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Vul het contactformulier in of mail naar info@jessicakittle.com.