Culinaire en productfotografie voor (web-)shops, restaurants, bakkers, bloggers, kookboekschrijvers, makers en kwekers.

Sfeerfoto’s

Bij sfeerfotografie gaat het om het verhaal áchter jouw product. Wat is jouw verhaal?

In een vrijblijvend gesprek (bij jou of in de studio in Zwolle) verkennen we je opdracht. Wat wil je bereiken met de foto(‘s)? Wat is er bijzonder en belangrijk aan het product? Wat is de missie van jouw bedrijf en wat wil je naar buiten dragen? Hoe wordt de foto gebruikt en waar?

Wat kun je verwachten nadat je de opdracht hebt gegeven?

Dan gaan we kijken naar de praktische kant. Wat is er nodig voor de shoot? Hoeveel tijd gaat het kosten? Waar gaan we de fotoshoot doen? Bij jou, op een mooie locatie of bij mij in de studio? Als je een andere locatie wilt, ga je die dan zelf regelen of wil je graag dat ik dat doe? Ga je zelf stylen (uiteraard help ik mee) of laten we dat door een professionele stylist doen?
Alles dat er nodig is bij de fotoshoot, zoals een werktafel, achter- en ondergronden, accessoires en professionele verlichting is aanwezig in de studio of neem ik mee naar de locatie waar we de shoot gaan doen.

En wat gaat het kosten?

Je kunt kiezen uit drie pakketten. Wil je het liever anders, dan maak ik een offerte op maat.

Het basispakket
In het basispakket is inbegrepen het maken van één sfeerfoto. Op deze foto kan je best verkopende product staan, of je nieuwe lijn, maar het kan bijvoorbeeld ook een foto zijn van je hele collectie. Deze fotoshoot duurt ongeveer anderhalf uur en plannen we in in overleg.
De kosten voor dit pakket bedragen € 95,- exclusief btw en mijn reiskosten. Dit bedrag is inclusief de nabewerking van de foto. De foto wordt op maat gemaakt voor een specifiek doel: bijvoorbeeld gebruik als banner op je website, voor een flyer, voor een brochure etc. Het opmaken van flyers, advertorials etc kan ik ook verzorgen tegen meerprijs.

Het standaardpakket
In het standaardpakket is inbegrepen het maken van drie tot vier sfeerfoto’s. Op de sfeerfoto’s kunnen je best verkopende producten staan, of je nieuwe lijn, maar het kunnen bijvoorbeeld ook foto’s zijn van je hele collectie.
De kosten voor dit pakket bedragen € 275,- exclusief btw en mijn reiskosten. Dit bedrag is inclusief de nabewerking van de foto. De sfeerfoto’s worden op maat gemaakt voor een specifiek doel: bijvoorbeeld gebruik als banner op je website, voor een flyer, voor een brochure etc. Het opmaken van flyers, advertorials etc kan ik ook verzorgen tegen meerprijs.

Het alles-in-één-webshop-pakket
In dit pakket is inbegrepen het maken van drie tot vier sfeerfoto’s en vijf productfoto’s tegen een witte of gekleurde achtergrond. Op de sfeerfoto’s kunnen je best verkopende producten staan, of je nieuwe lijn, maar het kunnen bijvoorbeeld ook foto’s zijn van je hele collectie.
De kosten voor dit pakket bedragen € 575,- exclusief btw en mijn reiskosten. Dit bedrag is inclusief de nabewerking van de foto’s. De sfeerfoto’s worden op maat gemaakt voor een specifiek doel: bijvoorbeeld gebruik als banner op je website, voor een flyer, voor een brochure etc. De productfoto’s worden op verzoek vrijstaand gemaakt. Het opmaken van flyers, advertorials etc kan ik ook verzorgen tegen meerprijs.

Het leveren van de foto’s
Voor alle pakketten en werk op maat geldt dat de foto’s worden nabewerkt en binnen twee weken via WeTransfer worden aangeleverd. Heb je een deadline, dan laat ik je vooraf weten of die termijn haalbaar is.

De reiskosten en reistijd
Voor een fotoshoot op locatie reken ik € 0,20 exclusief btw per gereden kilometer vanuit Zwolle.
De tijd die ik onderweg ben breng ik niet in rekening.

Meteen een kennismaking inplannen of vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Vul het contactformulier in of mail naar info@jessicakittle.com.