Vormgeving is een wezenlijk onderdeel van alles dat je naar buiten brengt. Het kleurgebruik, de leesbaarheid van de tekst en de afbeeldingen kunnen voor (potentiële) klanten bepalend zijn in de keuze voor jouw bedrijf.

Hoe maak je nou een echt mooie, professionele folder of brochure, die jouw doelgroep aanspreekt? Hoe zorg je ervoor dat het eindresultaat dat de drukker aflevert, precies is wat je wilde? Hoe weet je welke foto’s en afbeeldingen er het beste gebruikt kunnen worden?

En hoe ontwerp je het ideale visitekaartje, dat helemaal bij jou en je bedrijf past, zodat de klant in één oogopslag een beeld van jou krijgt? En hoe vertaal je dat ontwerp naar briefpapier, brochures of een website?

Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor je in. Neem contact op via info@jessicakittle.com of vul het contactformulier in, dan plannen we een vrijblijvend gesprek. Nadat we jouw wensen en de mogelijkheden hebben besproken ontvang je een op maat gemaakte offerte.

Benieuwd naar mijn ervaring? Hieronder een kleine greep uit eerdere opdrachten (klik op de links hieronder voor meer informatie).

Programmaboekje Academie voor Psychologica

Het Dilemmaspel voor het Centrum voor Professionele Begeleiders

Cadeaucheques voor Boekhandel Bloks

Het Complimenten & Waarderingsspel voor Gemeente Berkelland

Een website in WordPress voor Yoga in Hoogeveen

Het kunstwerk voor de Genverberg

Opdrachtgevers zijn o.a.:

Terug