Culinaire en productfotografie voor (web-)shops, restaurants, bakkers, bloggers, kookboekschrijvers, makers en kwekers.

Workshops


De workshop ‘Foodfotografie met je Mobiel’ bij Jessica Kittle is echt meer dan de moeite waard! Je leert ontzettend veel, krijgt veel persoonlijke tips en je mag veel zelf uitproberen. Ik kan het iedereen aanraden!

E. de Vries, deelneemster in maart 2019

Culinaire fotografie, of foodfotografie, is overal. Instagram en Facebook staan er bol van. Maar niet alles ziet er even smakelijk uit als je het fotografeert (heb je weleens met je smartphone een brownie gefotografeerd onder je afzuigkap?).
Hoe maak je nou een echt mooie foto van je prachtige zelfgebakken taart, dat recept voor die heerlijke zomerse salade van je buurman of de paella van je oma?
Na een korte introductie ga ik je van alles vertellen over de trucs van de professionals, licht en contrast, scherpte en onscherpte, compositie en kleur, accessoires en fotobewerking. Dan gaan we heel veel foto’s maken en daarna je foto’s bespreken.

Een workshop foodfotografie is wat voor jou als je;

bijvoorbeeld prachtige taarten kunt bakken, nieuwe recepten ontwikkelt voor je blog, veel weet van gezond (of ongezond) eten en daarover wilt schrijven, de menukaart van je restaurant wilt verfraaien met mooie foto’s, elke dag je ontbijt, lunch en avondeten op Instagram wilt posten, de producten in je bakkerij fotografeert voor je website, een enthousiaste fotograaf bent maar die pan macaroni er maar niet mooi op krijgt, of als je gewoon van lekkere dingen houdt (na de workshop mag je namelijk alles opeten dat we hebben gefotografeerd).

Volg ook mijn Instagram account !