Culinaire en productfotografie voor (web-)shops, restaurants, bakkers, bloggers, kookboekschrijvers, makers en kwekers.

Foodfotografie met je Mobiel

Binnenkort organiseer ik weer de leuke en leerzame workshop ‘Foodfotografie met je mobiel‘.

Met je smartphone kun je heel veel. Er zijn talloze apps en filters te krijgen en je kunt zelfs op je mobiel foto’s nabewerken. En dan bedoel ik niet een filter erop gooien, maar je foto een echt professionele uitstraling geven. Zodat jouw foto net iets spannender wordt en net iets meer gaat opvallen. Dus heb je je foon altijd bij je en absoluut geen zin om ingewikkelde dingen met een spiegelreflexcamera te gaan doen? Dan is deze workshop voor jou.

Wat gaan we doen?

Je gaat lekker aan de gang samen met andere enthousiaste deelnemers (of in je eentje, ook helemaal prima). Je krijgt een hele lading tips en trucs uit het vak en na afloop van de workshop krijg je een boekje mee waarin alle tips en trucs nog eens uitgelegd worden.
Het aantal deelnemers per workshop is maximaal zes, daardoor krijg je veel persoonlijke begeleiding. Na de workshop mag je me alle vragen mailen die je kunt bedenken, zo vaak je wilt.

De workshop gaat gegarandeerd door vanaf één deelnemer.

Dus als je mazzel hebt, dan heb je mijn onverdeelde aandacht voor jou alleen. Dan stuur ik je daar van tevoren wel een e-mail over, want niet iedereen vindt dat fijn, al die aandacht. Als je niet alleen wilt deelnemen of om een andere reden niet kunt komen, wil je dan minimaal 24 uur van tevoren afzeggen per mail of op 06-29502338? Dan schuif je kosteloos door naar de volgende workshop op dezelfde locatie.
Het maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie en zal tussen de vijf en tien deelnemers liggen.

Heb je een voedselallergie of volg je een speciaal dieet? Dan pas ik de workshop daarop aan. Geef je wensen minimaal 48 uur van tevoren door per e-mail.

Data en locaties

De workshops worden op diverse locaties gegeven. Een workshop als personeels-, vriend(inn)en- of familiefeestje op locatie is natuurlijk ook mogelijk, klik voor meer informatie hier.

Zaterdag 22 februari 2020 bij de Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 in Zwolle.
Deze workshop duurt van 13.00 tot 16.00 uur, met aansluitend een hapje en drankje.

Zaterdag 4 april 2020 bij de Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 in Zwolle.
Deze workshop duurt van 13.00 tot 16.00 uur, met aansluitend een hapje en drankje.

Jaaaaaa leuk!! Waar meld ik me aan?

Je kunt je via het contactformulier hieronder of per mail of telefoon aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Voor vragen kun je ook onderstaand formulier gebruiken, of even bellen met 06-29502338.

De investering en andere praktische informatie

De kosten voor de workshop ‘Foodfotografie met je Mobiel’ zijn € 89,- per persoon. Dat is inclusief btw en mooie ingrediënten, accessoires en apparatuur om mee te oefenen. Uiteraard mag je zelf ook dingen meenemen (ja, ook die enorme pan paella, als je dat wilt). De workshops duren drie uur met aansluitend nog een hapje en een drankje.

Ongeveer twee weken voor de workshop ontvang je een factuur. Deelname is pas definitief na betaling en de factuur dient voor aanvang van de workshop betaald te zijn.
Je adresgegevens worden gebruikt voor de factuur en om je in de toekomst informatie over nieuwe workshops toe te sturen. Wil je die informatie niet meer ontvangen kun je dat per e-mail aangeven, dan worden je gegevens per direct verwijderd.

Kun je op deze datum niet of is de locatie te ver weg? Wil je meteen informatie ontvangen als de datum en locatie van de volgende workshop bekend is? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier , abonneer je op de nieuwsbrief of mail me: info@jessicakittle.com