Culinaire en productfotografie voor (web-)shops, restaurants, bakkers, bloggers, kookboekschrijvers, makers en kwekers.

Foodfotografie; de professionals

Workshop ‘Foodfotografie, de professionals’

Deze workshop gaat over professionele culinaire fotografie met een spiegelreflex- of hybridecamera. Tijdens deze workshop ga ik je van alles vertellen over hoe de professionele culinaire fotograaf werkt. Je gaat aan de slag met daglichtlampen, flitsers en ledlampen; je gaat leren afvlaggen en invullen; je leert hoe je een kleurwaas voorkomt, hoe je je foto haarscherp krijgt en waar je accenten legt. We gaan het ook hebben over compositie, standpunt, contrast en natuurlijk over accessoires. Ik ga je ook iets vertellen over foodstyling.
Daarna ga ik je een workflow in Adobe Photoshop of Gimp (eenvoudiger en gratis fotobewerkingsprogramma) laten zien waarmee je jouw foto omtovert tot een fantastische, water-in-de-mond-laten-lopen-professionele-foodfoto.

Wat neem je mee?

Het is heel handig als je een spiegelreflexcamera en laptop mee kunt nemen naar deze workshop, maar het is niet verplicht. Er zijn enkele camera’s en laptops aanwezig.

Je gaat na een korte introductie samen met andere enthousiaste deelnemers (of in je eentje, ook helemaal prima) aan de gang. Je krijgt veel tips en trucs uit het vak, persoonlijke begeleiding en na de workshop mag je me alle vragen mailen die je kunt bedenken, zo vaak je wilt. Je krijgt ook een boekje met de tips en trucs die we besproken hebben mee naar huis, zodat je het nog eens rustig na kunt lezen.

De workshop gaat gegarandeerd door vanaf één deelnemer.

Dus als je mazzel hebt, dan heb je mijn onverdeelde aandacht voor jou alleen. Dan stuur ik je daar van tevoren wel een e-mail over, want niet iedereen vindt dat fijn.
Als je niet alleen wilt deelnemen of om een andere reden niet kunt komen, wil je dan minimaal 24 uur van tevoren afzeggen per mail of op 06-29502338? Dan schuif je kosteloos door naar de volgende workshop op dezelfde locatie.
Het maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie en zal tussen de vijf en tien deelnemers liggen.

Data en locaties

Deze workshop wordt op diverse locaties door het hele land gegeven. Op dit moment is er nog geen workshop ingepland. Neem contact met me op als je graag wilt deelnemen, dan plannen we in overleg een datum en locatie in.
Wil je een workshop als familie- of personeelsfeest? Dat kan uiteraard ook! Klik hier voor meer informatie.

Kosten en tijdsinvestering

De kosten voor de workshop ‘Foodfotografie; de Professionals’ zijn € 149,- per persoon, inclusief btw en mooie ingrediënten om te fotograferen en accessoires en apparatuur om mee te oefenen.
De workshop duurt drie uur met aansluitend nog een hapje en een drankje. Voor eten en drinken tijdens de workshop wordt ook gezorgd.

Waar kan ik me aanmelden?

Je kunt meer informatie opvragen en je aanmelden via onderstaand contactformulier, via e-mail of per telefoon op nummer 06-29502338.

Ongeveer twee weken voor de workshop ontvang je een factuur. Deelname is pas definitief na betaling en de factuur dient voor aanvang van de workshop betaald te zijn.
Je adresgegevens worden gebruikt voor de factuur en om je in de toekomst informatie over nieuwe workshops toe te sturen. Wil je die informatie niet meer ontvangen kun je dat per e-mail aangeven, dan worden je gegevens per direct verwijderd.